fbpx

Yoga på herregården

Yoga på herregården

Den gamle herregård Jomfruens Egede er blevet istandsat i en lækker og eksklusiv stil. Du skal dyrke yoga i den gamle og meget stemningsfulde stald og spise lækker mad med udsigt over markerne. Senere på aftenen tænder vi op i vildmarksbadet og nyder stilheden, lækkerheden og et glas bobler.

Dette er turen for dig, som gerne vil have følelsen af at komme væk, men som har begrænset tid. Dette er 24 timer i lækkerhedens, grinets og roens tegn. Skal du med?

Turen indeholder

  • 3 x 1,5 times yoga
  • dejlig 2-retters frokost
  • hjemmebag og kaffe
  • lækker fællesmiddag med vin
  • adgang til udendørs sauna og vildmarksbad
  • overnatning i delt dobbeltværelse i hovedbygningen af herregården
  • brunch

Min. 10 deltagere skal være tilmeldt 14 dage før tur ellers bliver turen aflyst og der gives fuld refundering.

Dato

18.-19. Januar 2020

Pris

2900 kr. i delt dobbeltværelse

(der er bad og toilet på gang. Det er lækre værelser og lækre badeværelser – og man deler 3 værelser om et badeværelse ikke langt fra eget værelse)

Tillæg for eget badeværelse: 500 kr.

Tillæg for enkeltværelse: 1000 kr.

Yoga

Ditte Parby er vores yogalære på denne getaway. Ditte er hatha- og vinyasayogalærer, og så er hun certificeret yogalærer i Yoga mod stress. Med smil, nærvær og en ganske uhøjtidelig facon deler Ditte ud af sin indsigt i yogaens dejlige univers. Til daglig underviser Ditte i flere forskellige yogastudier, på arbejdspladser, i private hjem, og hun har lang erfaring med at afholde yogarejser, retreats og workshops.

Mad

På Jomfruens egede serveres der mad med fokus på de lokale råvare. Det er lækkert, rustikt og helt fantastisk. Til frokost serveres 2 lækre retter, til eftermiddag vil der være hjemmebag og kaffe/the, og til aften er der 8 serveringer som family style inkl. 2 glas vin. På dag to serveres der lækker eksklusiv brunch.

Herregård

Jomfruens Egede er en herregård kun 45 min. kørsel fra København. Den ligger ude på landet, tæt på skoven, midt i naturen. Herregården har gennemgået en fantastisk restauration det sidste stykke tid og herregården emmer af eksklusivitet på den lækre, nære måde. Der er er vildmarksbad og sauna med fantastisk udsigt over markerne og det er i den flotte opvarmede lade yogaens skal dyrkes.

På Tripadvisor har den fået meget fine anmeldelser.

Program

Lørdag d. 18. Januar 2020:                                  

Ankomst kl. 11.00.

Yoga 11.30-13.00

Frokost 13.00-14.00

Kaffe og kage kl. 16.00

Yoga 17-18.30

Fællesmiddag med vin 19.30-

Vildmarksbad og sauna

Søndag d. 19. januar 2020:

Yoga 8.30-10.00

Brunch 10.30-12

Hjem

Vil du være med i Leaf Travel Club?

Tilmeld dig Leaf Travel Club og få tilbud, nyheder og tips, samt info om nye destinationer for ferier og getaways. Din email-adresse vil potentielt også blive brugt i markedsføringsøjemed.

© Copyright - Leaf Travel