fbpx

Ski, vandring og spa

Ski, vandring og spa

Tag med til Norges fjelde og nyd stilheden og sneens knirken.

Norges fjeld og spa: Nyd livet og tag en pause fra det grå Danmark. Til Januar drager vi mod Norefjell og bor midt på bjerget på et lækkert spahotel. Der er mange, der har efterspurgt en blanding af yoga og ski – nu er turen her.

Bo eksklusivt og naturskønt: At være på tur med Leaf Travel betyder, at der ikke er gået på kompromis med omgivelserne. Du får et eksklusivt hotel, der ligger midt på bjerget og med følelsen af lækkerhed, med adgang til en fantastisk spa og med naturen lige uden for.

Lækker mad, vino, ski og sneskosvandring: Norefjell byder på ski lige uden for døren, og hver dag vil der bliver serveret lækre måltider i den fantastiske restaurant på hotellet. En af eftermiddagene går vi en fælles tur med snesko på og nyder naturen, sneens knirken og solnedgangen over fjeldene.

Turen varer fra fredag til mandag. Der vil være yoga et par gange i løbet af turen med udsigt ud over de sneklædte bjerge. Og så bliver der tid til at nyde spaen med udendørs varme kar og boblebad med mulighed for at rulle sig i sneen, samt at skrubbe sine fødder ind med velduftende saltscrub efter en lang dag på ski.

Dette er en tur fyldt med fantastiske oplevelser, smuk natur, aktive timer og ikke mindst livsnyderi og selvforkælelse.

Turen er indeholder

  • 3 nætter på et fantastisk 4-stjernet spa hotel
  • CO2- kompensation
  • 3 x morgenmad
  • 2 x frokost-bokse
  • 3 x aftensmad
  • Velkomstdrink
  • Vinsmagning
  • 1 x adgang til utrolig lækker spa
  • yogatime x 2
  • Fælles vandretur med snesko

Min. antal på 10 deltagere skal opnås 8 uger inden afrejse ellers aflyses turen af Leaf Travel og alle pengene refunderes.

Dato

22.1-25.1 2021

Pris

6200 kr. i delt dobbeltværelse (enkeltværelse muligt mod tillæg)

Tilkøb:

Liftkort: 800 kr for tre dage / 600 kr. for to dage

Transfer fra Oslo lufthavn til hotel T/R: 600 kr.

Flybillet skal selv købes. Lige nu koster billetterne CPH-OSLO: 1000 kr. t/r

Aktiviteter

På denne tur får du mulighed for at mærke sneen under dine fødder og nyde at skiene fører dig ned af de sneklædte fjelde (der er både langrend og alpin lige ved hotellet). Du får den fantastiske norske natur tæt på. I solnedgangens skær skal vi ud at gå med snesko på, og så vil der være yoga til de trætte ben og med den smukkeste udsigt.

Mad

Restauranten byder på lækre måltider af høj kvalitet. Vi sidder ved langbord og nyder maden og hinandens selskab. Morgenmaden bliver serveret med en smuk udsigt som prikken over i’et.

Hotel

Du skal bo på det 4-stjernet Norefjell ski og spa hotel. Det ligger på det norske fjeld ved Norefjell, som kun er 1,5-2 timers transfer fra Oslo lufthavn. På hotellet har de den lækreste og meget afslappende spa-afdeling, som du ikke må snyde dig selv for.

Program for turen

Når det er gråt og formentlig regn i Danmark, og hvor vi savner sneen, så drager vi af sted til Norge.

Vi mødes på hotellet fredag eftermiddag til check-in og efterfølgende velkomstdrink. Vi spiser fællesmiddag i restauranten alle aftener. Lørdag og søndag er der mulighed for at stå på ski (skileje og liftkort kan tilkøbes på hotellet). Lørdag og søndag morgen vil der være fælles yogatime, så vi vågner dejligt i hoved og krop. Lørdag eftermiddag går vi en smuk solnedgangstur på fjeldet med snesko på. I løbet af den forlænget weekend har man adgang til spaen. Mandag efter morgenmad vender vi snuden mod København.

© Copyright - Leaf Travel