fbpx

Yoga i vinmarkerne

Yoga i vinmarkerne ved Piemonte

Nyd den varme sol, mens du sidder med udsigt over markerne og drikker din morgenkaffe . Dagen byder på afslapning, yoga, lækker mad, ro, grin og dejligt samvær.

Dette er en tur, du med sikkerhed vil nyde. En tur med vinsmagning, vandretur, lækker mad og dejlig vin – og så også lidt yoga. Hotellet ligger i 2,5 time fra Milano.

Turen indeholder:

  • 4 nætter i delt dobbeltværelse i lækker villa
  • Transfer fra lufthavn til hotel
  • Velkomstdrink og snack
  • Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Tur til vingård (med yoga med udsigt til vinmarken)
  • Yoga to gange om dagen (blanding af vinyasa og hatha)
  • Vandretur

Dato

1. – 5. maj 2020 UDSOLGT

Pris

Pris: 6.500 kr. inkl. det meste – dog minus fly og drikkevarer.

Pris for fly lige nu 700 kr.

Aktiviteter

Dette er en livsnyder tur – lige for dig!

Der vil være yoga dagligt med en blanding af hatha, vinyasa og yin yoga. Der vil være tur til vingård med vinsmagning og med yoga lektion lige ved vinmarken. Ligeledes vil der være en vandretur i det lokale landskab.

Mad

Der vil blive serveret lækker morgenmad, frokost og aftensmad. Maden bliver serveret i vores egen villa. Det er udsøgt, lækkert og tager udgangspunkt i de lokale råvarer.

Vi køber vin på vingården til at drikke i løbet af dagene.

Hotel

Villaen ligger omgivet af smukke marker i Piemonte-området. Der er 2,5 timers kørsel fra Milano lufthavn. Vi vil have vores egen villa, som har fået fantastiske anmeldelser med på vejen.

Vil du være med i Leaf Travel Club?

Tilmeld dig Leaf Travel Club og få tilbud, nyheder og tips, samt info om nye destinationer for ferier og getaways. Din email-adresse vil potentielt også blive brugt i markedsføringsøjemed.

© Copyright - Leaf Travel