fbpx

Yoga i rismarkerne

Yoga på Bali med fokus på livsnyderi

Nyd livet, varmen og et glas koldt rosé efter en omgang yoga med udsigt til rismarkerne.

Tag på yogaferie uden det spirituelle aspekt. Nyd livet på Bali med alt hvad det byder på: lækre omgivelser, smuk natur, kulinariske oplevelser og kolde drinks. Nyd at have tid og overskud til at pleje og forkæle dig selv – dyrk yoga, spis godt, grin og giv dit hoved en pause. Vi dyrker Yoga med fokus på den gode træning og din mentale afkobling. De mere åndelige aspekter, som normalt hører til Yoga, lader vi være op til den enkelte. Yogarejser med os er ikke en spirituel udviklingsrejse, men en livsnyderrejse med fokus på mental og fysisk velvære: yoga, lækre omgivelser, smuk natur, dejlig mad og vin.

Bo eksklusivt og naturskønt: At være på tur med Leaf Travel betyder, at der ikke er gået på kompromis med omgivelserne. Du får et eksklusivt hotel, der ligger med udsigt til rismarkerne og med følelsen af lækkerhed, men hvor du stadig har let adgang til Ubud, der byder på gode restauranter, spændende kultur og god shopping.

Lækker mad, kold rosé og cykeltur i naturen: Balis lokale mad byder på lækker ris- og nuddelretter, der smager lækkert og mindre stærkt end f.eks. det thailandske køkken. Men Bali byder også på lækker, moderne mad såsom smoothie bowls, gode burgere, hjemmelavet kokosis og frisk frugt og lækre drinks. Den lækre mad og de kolde drinks kombineres perfekt med en cykeltur rundt i rismarkerne, en tur til et lokalt tempel eller en vandretur i den skønne frodige natur.

Dette er en tur du ikke har lyst til at gå glip af. En tur i luksus, i varmen, i rismarkerne med dejlig mad, lækre omgivelser, god vin og yoga. Turen guides af mig, Mathilde, fra du står på flyveren til du lander igen – og hvis du gerne selv vil forlænge Bali-turen, så er det også muligt.

Turen er indeholder

 • 7 nætter på et fantastisk 4-stjernet hotel lidt uden for Ubud
 • Flybillet t/r med Qatar airways
 • CO2- kompensation
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 x morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Velkomstmiddag med vin/øl
 • Farvelmiddag med vin/øl
 • 5 resterende aftensmåltider efter valg på hotellets restaurant
 • 2 gange afternoon tea i løbet af ugen
 • shuttlebus i løbet af dagtimerne til og fra Ubud centrum
 • Yoga morgen og eftermiddag/aften med dansk yogainstruktør

Min. antal på 10 deltagere skal opnås 8 uger inden afrejse ellers aflyses turen af Leaf Travel og alle pengene refunderes.

Dato

6.11-15.11 2020

Afrejse fra Kastrup (Danmark) den 6. November 2020

Hjemrejse fra Denpasar (Bali) den 14. November 2020 med hjemkomst i DK den 15. November 2020.

Pris

15.900 kr. i delt dobbeltværelse

18.900 kr. i enkeltværelse

Næsten ALT inklusiv (Forsikring, frokost og drikkevarer udover til festmiddagene, samt evt. ture du gerne vil på er IKKE inklusiv).

Betal depositum på 50% ved bookning og resten 2 måneder før afgang.

Mine gæster siger:

Venindeturen med god mad og yoga i smukke omgivelser var en dejlig afveksling fra hverdagen. Arrangøren Mathilde var opmærksom på alle deltagerne og sørgede for at alle fik en god oplevelse. Alle detaljerne spillede, så man kunne bare slappe af, gå ture og nyde et glas hvidvin på terrassen. Jeg kan varmt anbefale Leaf Travel

Malene Hallund

Mine gæster siger:

Forårets yogatur var en fantastisk oplevelse, og vores vært Mathilde sørgede så godt for os, at vi fik masser af tid til at slappe af og finde roen i de smukke omgivelser. Der var fuldstændig styr på alt, så vi kunne læne os tilbage og nyde yoga, samvær, skøn mad og smukke omgivelser. Og netop den gode balance mellem yogatid, skøn treretters mad, til gåture i området og tid til en kop kaffe på byens lokale café er præcis det jeg ledte efter. Efter sådan en tur føler man sig komplet fornyet med energi og jeg kan ikke vente til at komme på næste tur med Mathilde

Rosa Lund

Mine gæster siger

“Som ikke yoga-dyrker var det dejligt at blive præsenteret for forskellige yogaformer. Der var fantastisk mad og imødekommende mennesker. Det var dejligt, at Mathilde selv deltog og tog imod os. Det var med til at skabe den gode og afslappede stemning. Mathilde var “på” på en rolig og afslappet måde, og der har været så godt styr på det hele. Jeg fik med derfra, at yoga kan gøre noget godt for mig”

Hanne Rasmussen

Yoga

På denne tur vil Jannie Rasmussen være vores instruktør. Hun underviser i øjeblikket på Salig. Hun er uddannet indenfor yin yoga. Hun er en sej kvinde, der elsker at udfordre og har denne her helt specielle personlige varme. Hun vil guide dig blidt og modigt gennem yogaens udfordringer og vil få dig til at nyde hvert et minut. Hun underviser med en tilgang, der giver dig nærvær og en ro. Hun glæder sig til at dele yoga, naturen og maden med jer på Bali-turen.

Mad

På Bali serveres der fantastisk mad. Der findes både eksotisk mad, men også store steaks og lækker skaldyr er at finde mange steder. Bali har vundet mit hjerte på de lækre salater, sandwiches og smoothie bowls som er en sand gave for maven.

Vores fællesmiddage vil IKKE være vegetariske, men kan tilvælges hvis ønskes.

Derudover vil der være inklusiv, at du kan vælge en hovedret (de dage der ikke er fællesmiddage) fra hotellets menu.

Der vil være blive serveret kolde drinks løbende gennem ugen, så du kan nyde din ferie fuldt ud.

To af dagene vil der serveres fælles afternoon tea på terrassen med udsigt over rismarkerne.

Hotel

Du skal bo på det 4-stjernet hotel Mathis Retreat Ubud. Det ligger lige ud til rismarkerne og kun 2-3 km uden for cetntrum af Ubud. Der er en lækker restaurant på hotellet, egen spa- afdeling, samt infinity pool. I gåafstand er der andre restauranter samt mulighed for fine gåture.

På tripadvisor har hotellet fået en fabelagtig bedømmelse:

Tripadvisor yoga ferie

Tripadvisor yoga ferie Bali

.

Program for ugen

Når det er koldt i Danmark kan du nu drage mod varme himmelstrøg.

Der er afgang fra kastrup fredag den 6. November 2020 med ankomst på Bali lørdag den 7. November. Herfra er der transfer fra lufthavnen til hotellet i Ubud. Der vil være indkvartering og velkomstdrink, samt yoga.

På alle dagene vil der være yoga om morgenen og yoga sidst på eftermiddagen. Hver lektion vil have en varighed af 1,5 time. Der vil primært være yin yoga men med udvikling over ugen og forskellig tilgang til det om morgenen og eftermiddagen.

Om søndagen vil der være fællesmiddag og om fredagen vil der være farvelmiddag. Mandag og torsdag vil der være fælles afternoon tea.

Derudover serveres der hver morgen morgenmad.

Der er restaurant på hotellet og ellers ligger der fantastiske madsteder rundt i Ubud. Med i prisen er der daglig en hovedret fra hotellets restaurant.

Der vil være mulighed for at komme på forskellige ture, og der er spa på hotellet hvor forskellige behandlinger kan tilkøbes.

Der vil være shuttlebus til og fra hotellet og Ubud centrum.

Vil du være med i Leaf Travel Club?

Tilmeld dig Leaf Travel Club og få tilbud, nyheder og tips, samt info om nye destinationer for ferier og getaways. Din email-adresse vil potentielt også blive brugt i markedsføringsøjemed.

© Copyright - Leaf Travel