Alenetid, naturtid og tanketid!

 

 

Har været forbi Torekov som ligger i Sverige. Naturen i Torekov er helt fantastisk – den er meget rå og fantastisk smuk. Jeg var deroppe for at se på Torekov Hotel, som er min nye destination for min Yoga, vinterbadning og saunagus getaway.

Jeg skulle derop en onsdag og mandag besluttede jeg mig for at overnatte på deres hotel, så jeg kunne få nogle intensive arbejdstimer og hermed ro til at arbejde og udvikle mine koncepter. Men samtidig var det også en dejlige pause for familiens trummerum. Jeg kan faktisk godt lide min hverdag, men nogen gange går der lidt leverpostej i den – og at tage væk er lidt ekstra krydderi og luksus i hverdagen.

Jeg gik en lang tur, mens jeg var deroppe. Jeg udnyttede, at jeg havde naturen tæt på – og det gav muligheden for at få ro, alenetid, migtid og tanketid. Det kan virkelig anbefales at komme mere ud i naturen – bruge sin ben og give sit hoved en pause.

Mens jeg var deroppe nød jeg selvfølgelig også noget dejlig mad, noget god vin og de lækre vinterbadefaciliteter de har. Det var seriøst helt fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *