Hvem er Leaf Travel

Leaf Travel er et rejseselskab, der arrangerer eksklusive og lækre getaways.
            Jeg elsker at rejse, og jeg elsker forkælelse. Jeg er egentlig nok en stor livsnyder. Min første arrangeret tur var en yogatur. Det er fordi jeg elsker at dyrke yoga (mest for det fysiske – jeg er ikke så meget til det spirituelle i det), men jeg elsker også god mad, lækker vin og luksuriøse omgivelser. Jeg manglede en yogatur, hvor jeg netop ikke skulle gå på kompromis med nogen af disse ting og med fokus på det fysisk og ikke det spirituelle – og derfor har jeg skabt dem selv – og lavet mit eget rejseselskab Leaf Travel. Nu er der flere getaways at vælge mellem, så mange præferencer kan tilfredsstilles. Jeg arrangerer getaways med vandring, yoga, trænning i det fri, saunagus og vinterbadning. Min første tur var til Barcelona for at få den dejlige sol på kinderne, mens det rusker herhjemme. Og det elsker jeg stadig – så den tur fortsætter selvfølgelig. Men jeg elsker også det skandinaviske klima med efterårsrusken, vinterens kolde gys og forårets spiren – og derfor er der nu også turer til forskellige øer i Danmark og i Sverige. 
             Mine getaways er dine åndehuller i et travlt liv. De er en velfortjent pause i lækre omgivelser. En tur du kommer hjem fra med mere energi end du kom med. Et retreat, der giver dig ro, oplevelser og mig-tid. En tur, hvor alt er tænkt på fra lækker mad, til lækre værelser, til gode aktiviteter, til snacks og vino – i et dejligt mindre selskab med plads til snak og plads til at trække sig.
             Man skal sætte pris på de små pauser i hverdagen og give sig selv lov til at forkæle sig selv! Jeg glæder mig til at opleve disse turer sammen med dig!
                                                                                                                                                                                          /Mathilde Vinther-Larsen