Familie getaway i Italiens olivenlunde – efterårsferie

Vil du have varme i efterårsferien?

Savner du et alternativ til charterferie og all-inklusive?

Kan du forestille dig en ferie med legekammerater til børnene og mulighed for voksentid på en og samme ferie? Vil du gerne have lidt fællesskab, men samtidig også have tid og plads til din egen familie?’

 

Vil du med?

Så book HER

 

Du og din familie nyder tiden sammen, men nyder også selskabet af andre børnefamilier. Børnene leger i poolen, spiller en omgang bordfodbold eller bordtennis. Mens du måske spiller en omgang tennis, selv tager en dyppetur, udfordres med en omgang yoga eller nyder vinsmagningen med vinmarkerne i baggrunden.

 

Du og din familie vil få fællesskab med andre børn og voksne, men også mulighed for at være sig selv – tid til voksentid, tid til børnetid, tid til familietid.

 

Lyder det noget for dig og din familie?

 

Du får følgende for dig og din familie:

 • 6 overnatninger for hele familien i egen lejlighed 
 • 6 gange morgenmad ved buffet 
 • 2 fælles tre-retters middag med vin og sodavand til børnene
 • 1 fælles madlavningskursus for dem, der har lyst til det
 • 1 vinsmagning for fædrene med snacks
 • 1 vinsmagning for mødrene med snacks
 • 1 fællesaktivitet: Vær med til at plukke oliven og lær hvordan olivenolie fremstilles
 • 2 børneaktiviteter (skattejagt eller andet) i løbet af ugen
 • Adgang til fælles pool, tennisbane, bordfodbold, bordtennis, fodboldbane
 • Slutrengøring
 • Linned og håndlæder

Vil du med?

Så book HER

 

Tag med til Italien på et stor landsted med med plads til 9-10 danske børnefamilier i indviduelle lejligheder. Det ligger fantastisk smukt i den skønne italienske Umbrien med få km. til nærmeste by og samtidig omringet af små bjerge, olivenlunde og vinmarker.

 

Alle familier har egen lejlighed, så I har mulighed for at have familie-tid, men samtidig er der arrangeret f.eks. vinsmagning for mødrene (mens fædrene passer børnene) og senere vinsmagning for fædrene (mens mødrene passer børnene). Der er yoga et par gange om ugen, samt nogle børneaktiviteter for børnene.

 

Vil du have alt det gode ved et mindre sted i Italien, men samtidig have legekammerater til børnene og nogle at grine og dele vinen med om aftenen?

 

Vil du med? Så udfyld formular HER

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på leaf@leaftravel.dk

Huset ligger ikke så langt fra Assisi. Der er 2,5-3 timers kørsel fra lufthavnene i Rom, Firenze, Pisa eller Bologna = mulighed for at sikre forholdsvis billige billetter. Lige nu koster flybilletter for 5 pers (2 voksne og 3 børn) 7000 kr fra f.eks. Rom. Billeje i 7 dage kan fås fra 1800 kr. fra Rom lufthavn – og ikke bare sådan en lille bil:-)

 

Vil du med? Så udfyld formular HER

Har du spørgsmål? Så kontakt mig på leaf@leaftravel.dk

 

 

Forskellige størrelser af lejligheder fra 2+1 til 6 senge. Der er lille køkken og badeværelse til alle lejligheder.

 

Priserne er: antal mulige pers./kvm. lejlighed/beskrivelse af indretning/pris for hele familien

A: 2+1 pers. / 32 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa med mulighed for opredning = 9.000 kr.

B: 3+1 pers. /31 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med enkelt seng med mulighed for opredning = 11.000 kr. 

C: 3+1 pers. / 38 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med enkelt seng med mulighed for opredning = 11.000 kr. 

D: 4+1 pers. / 35 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med 2 enkeltmandssenge med mulighed for opredning = 13.000 kr.

E: 4+1 pers. / 44kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med dobbeltseng med mulighed for opredning = 13.000 kr. 

F: 4+1 pers. / 44 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med 1 dobbeltseng med mulighed for opredning = 13.000 kr.

G: 4+1 pers. / 64 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med 2 enkeltmandssenge med mulighed for opredning = 15.000 kr. 

H: 4+1  pers. / 60 kvm. /Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 1 værelse med dobbeltseng med mulighed for opredning = 15.000 kr. 

I: 4+1 pers. / 59 kvm. / Et opholdsrum samt 2 værelser med dobbeltseng med mulighed for opredning = 17.000 kr. 

J: 4+1 pers. / 67 kvm. / Et opholdsrum med enkelt sovesofa samt 2 værelser med dobbeltseng = 17.000 kr. 

K: 6 pers. / 90 kvm. / Et opholdsrum med dobbelt sovesofa samt 2 værelser med dobbeltseng = 20.000 kr. (Kan også bookes at to familier mod ekstra tillæg for mad og aktiviteter).

 

 

Se lige her hvor dejligt der er: