fbpx

Familieferie til Zanzibar – påsken

Kridhvide strande og snorkling med delfiner

Nyd familien, varmen og et glas koldt vin ved stranden, mens børnene leger med deres nye legekammerater.

Tag på familieferie med fællesmiddage og legekammerater. Vil du opleve det lokale Zanzibar, væk fra turismen, på lille, afsides resort kun med 10 andre danske familier? Dette er en aktiv ferie for hele familien. Der vil være sjove aktiviteter for både voksne og børn. Vi har fællesmiddage hver aften, madskole for dem der vil det, børnelege, snorkling-ture med delfiner og havskilpadder, masser af grin og sjove stunder.

Bo lækkert og naturskønt: At være på tur med Leaf Travel betyder, at der ikke er gået på kompromis med omgivelserne. Vi har vores eget lille resort på nordøstkysten af Zanzibar. Der er kun 11 villaer, der ligger for sig selv og lige ud til det fantastiske indiske ocean. Hver familie får deres egen 80 kvm. villa med egen pool.

Lækker mad, kold vin og morgentræning på stranden: Vågn op til havets brusen og slentre ned til stranden, hvor vi vil vågne sammen over noget lækkert yoga, mens vi ser solen stå op. Herefter står den på friskpresset juice og lækker morgenmad. Dagen skal gå med spring i poolen, hopning i bølgerne blå og en drink før aftensmaden serveres. Zanzibar ligger ud fra Afrikas østkyst. Den byder på lækker mad, dejlig vin, sol, strand, venlige mennesker og en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Måske skal den ene dag gå med at klø en havskilpadde bag øret eller dufte til lækre krydderier.

Dette er en tur dine børn ikke har lyst til at gå glip af. En tur i luksus, i varmen, lige ved vandet, med dejlig mad, i lækre omgivelser, god vin og legekammerater. Det er muligt at forlænge turen med flere dage, hvis I har lyst til det. Jeg hjælper gerne med foreslag til dejlige hoteller på andre steder af øen.

Turen er indeholder

  • 7 nætter på et fantastisk 4-stjernet boutique hotel for hele familien
  • Egen bungalow per familie på 80 kvm. med egen plunge pool
  • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
  • 7 x morgenmad for hele familien
  • Velkomstdrink
  • 7 x aftensmad for hele familien
  • Børneaktiviteter i løbet af ugen
  • Fælles snorkling-tur for dem der har lyst til det
  • Morgentræning på stranden (yoga, kardio, styrke)

Et min. af familier skal opnås inden 1. november ellers kan turen aflyses af Leaf Travel og alle pengene refunderes.

Dato

27.3-3.4 2021

Pris

2 voksne + 1 barn: 28.000 kr.

2 voksne + 2 børn: 32.000 kr.

2 voksne + 3 børn: 36.000 kr.

Der der er inklusiv: transfer, ophold, halvpension, velkomstdrink, morgentræning, børneaktiviteter, madskole, snorklingtur.

Prisen er uden fly (da I måske gerne vil forlænge turen med nogle dage i starten eller slutningen af fællesferien – og fordi når jeg booker flybilletter bliver flybilletterne oftest dyrere end I selv kan købe dem). Jeg hjælper gerne med at finde billetter til jer. Lige nu koster fly for en familie på fem 22.000 kr men det kan selvfølgelig ændre sig.

Aktiviteter

På denne tur vil der være en masse fællesaktiviter for både store og små. Der vil være morgentræning et par gange om ugen (med enten yoga, kardio eller styrketræning), der vil være børnelege løbende gennem ugen, fælles snorkeltur hvor vi (forhåbentlig) både skal se delfiner og havskilpadder og så vil der være madskole for børnene i det lokale hotel-køkken. Sidste men ikke minde så vil der være vinsmagning for de voksne.

Mad

På vores hotel tilbydes der lækre middage med skaldyr og anden gourmetmad med udsigt til stranden, hvor de lokale fiskerbåde sejler forbi i det turkise vand. Der fokuseres på en menu der har udgangspunkt i en fusion mellem køkkenet fra swahili og europa. Hver aften vil du følge du er på en unik og smagfuld rejse i zanzibars kultur.

Hvert morgen serveres der lækker tilberedt morgenmadsbuffet og hver aften vil vi samles til lækre fællesmiddage.

Der vil være mulighed for at tilkøbe frokost og drikkevarer på hotellet.

Hotel

Du skal bo på det 4-stjernet Kasha Boutique luxury hotel på Zanzibars nordøstkyst. Det ligger afsides, lige ud til det indiske ocean. Der er en lækker restaurant på hotellet samt infinity pool. Stemingen er fuldstændig i top og man bliver forkælet fra morgen til aften.

På tripadvisor har hotellet fået en fabelagtig bedømmelse:

.

Program for ugen

Alle ankommer lørdag 27. marts 2021, hvor der vil være fælles velkomst og velkomstmiddag.

I løbet af ugen vil der løbende være børneaktiviteter. Om mandagen vil der være mini-madskole, og om tirsdagen vil der være fælles snorkeltur. Og onsdag og torsdag vil der være vinsmagning for henholdsvis mødre og fædre. I løbet af ugen vil der arrangeres noget morgentræning (yoga, styrke, kardio).

Hver morgen serveres der morgenmad og hver aften er der fælles aftensmad.

Det er muligt at forlænge jeres rejse på Zanzibar med flere dage, hvis I ønsker. Jeg hjælper gerne med inspiration til andre steder på øen, hvor nogle nætter vil være spændende at tilbringe.

Der vil være mulighed for at komme på forskellige ture udover snorkling-turen, og der kan arrangeres massage på hotellet som tilkøb.

© Copyright - Leaf Travel