fbpx

Familie-skiferie Norge

Sne, ski og spa i Norefjell

Oplev de norske fjelde fra dets bedste side

Norges fjelde byder på alverdens oplevelser. På denne tur kan I opleve at komme på sneskosvandring i den sene eftermiddagssol og nyde nogle lækre fællesmåltider i restauranten. Der er svømmehal, legerum og den lækreste spa på hotellet – så både noget for de store og de små. I bor i hver jeres lille hytte, men har adgang til fællesarealerne på hotellet. Lige udenfor døren ligger pisten for jeres fødder. Der er både langrend og alpin ved hotellet.

At tage på familieski med Leaf Travel betyder, at der altid vil være nogle på dit niveau, der gerne vil med ned af pisten, samtidig med at der altid vil være nogle hjemme ved hytterne til at lege i sneen og tage i poolen sammen med.

Du får fælleslege, fælles tur med snesko på, skiskole (af tre timers varighed), samt guidet tur på ski for de voksne.

Dette er en tur hvor I får nemhed, lækkerhed og natur på en gang.

Turen er indeholder

  • 5 nætter i hver jeres hytte på Norefjell ski og spa
  • 1 sneskosvandringstur
  • 1 adgang til spa for de voksne
  • Halvpension
  • fælleskiskole for børnene (3 timer i alt)
  • guidet ski-tur for de voksne
  • to fælleslege for børnene

Dato

7.3-12.3 2021

Pris

18.000 for 2 voksne og 1 barn / 1 voksen og 2 børn

21.000 for 2 voksne og 2 børn

24.000 kr. for 2 voksne og 3 børn

Transport

I kan vælge at tage oslo-færgen, flyve til oslo og tage en transferbus, eller I kan vælge at køre turen selv i bil. Turen derop i bil tager 8,5 time fra København.

Jeg hjælper gerne med at få overblik over transport til og fra ferien.

Aktiviteter

På denne tur er fællesskabet i fokus. Der vil i løbet af ugen blive arrangeret fælleslege for børnene, samt skiskole kun for Leaf Travels gruppe. Ligeledes vil de voksne få mulighed for guidet ski-tur i området, samt at dem der har lyst kan komme med på en sneskosvandring i solnedgangen skær. Der er en helt fantastisk spa-afdeling på hotellet, hvor 1 indgang per voksen indgår.

Mad

Der vil blive serveret morgenmad og aftensmad i hotellets restaurant. Aftensmaden vil består af tre-retter og være fællesmiddage for Leaf Travels gæster.

Hotel

Norefjell ski og spa er et fire-stjernet spa-hotel, der ligger i Norefjell 1,5 times kørsel fra Oslo.

Hotellet er lækkert indrettet og der er både spa-afdeling, fitnesscenter, legerum, klatrevæg, samt pool. Leaf Travels familier bliver indkvarteret i små hytter lige ved hotellet, hvor der er direkte adgang til sneen:-)

For familier over fire personer tildeles en hytte på 70 kvm med tre værelser samt køkkenalrum/stue og badeværelse plus ekstra toilet.

For familier på fire eller under tildeles en hytte på 35 kvm med to værelser samt køkkenalrum/stue og badeværelse.

Vil du være med i Leaf Travel Club?

Tilmeld dig Leaf Travel Club og få tilbud, nyheder og tips, samt info om nye destinationer for ferier og getaways. Din email-adresse vil potentielt også blive brugt i markedsføringsøjemed.

© Copyright - Leaf Travel