fbpx

At være i karantæne i 14 dage i et nyt land …

Okay, okay – so here we go. På denne side vil vi opdatere familie og venner på vores liv her i Canada. Så kig ind en gang i mellem, når du lige savner os lidt;-)

I dag er vores 14. dag her i Canada, og ja –  vi tæller ret nøje i øjeblikket, da vi jo er i karantæne til og med dag 14. Så i morgen må vi komme ud. Flyveturen gik så fint herover, dog med utrolig lange køer og meget ventetid i Toronto lufthavn, da al vores visum og arbejdstilladelse skulle falde på plads. De første tre dage af karantænen opholdte vi os på et regeringsgodkendt hotel. Vi måtte kun være på værelset pånær de to gange om dagen, hvor vi måtte gå på en parkeringsplads og få “frisk” luft. Heldigvis havde vi pakket stikbold med, så der blev der spillet flittigt.

På Kåres fødselsdag (d. 4. juli) blev vi så kørt til vores midlertidige bolig her i Toronto. Her skal vi bo indtil starten af september. Det er dejligt at have fået mere plads (end på hotelværelset), men her må vi heller ikke gå uden for døren indtil vores 14 dage er overstået. Vi handler ind online og får takeaway. Takeaway herovre fungerer lidt mere hurtigt: fx. bestilte vi øl fra en øl-butik, og fra jeg havde bestilt til de stod ude foran døren, ja der gik 20 min. – ret crazy. Så impulskøb ift. takeaway er en reel mulighed – milkshakes fra McD er også hurtig til at blive leveret:-)

Synes at Esmeralda, Herman og Hubert har været utrolig seje – og klaret denne her karantæne utrolig godt. Der ses selvfølgelig meget skærm, men fælles gemme, trillebørræs på altanen, og kortspil er også en del af vores daglige rutiner. Og så har EM, Copa America og NBA på fjerneren også fyldt bare en lille smule;-) Vi har dejlig udsigt over skylinen her i downtown Toronto, og vi kigger på byen fra altanen og fra Google Maps og prøver at forestille os at bo i byen. Lige nu fylder det at finde vores rigtige bolig meget. Så allerede på torsdag, hvor vi må komme ud af karantænen, og på lørdag har vi arrangeret huskiggeri i forskellige boligområder. Det er skørt at være landet i et helt nyt land og ikke kunne opleve byen, kulturen og landet, så vi glæder os absurd meget til i morgen, torsdag. Altså i morgen for os!

  • Der er stadig kaffe og sol

© Copyright - Leaf Travel